Zapraszamy na konferencje” Zdrowe Wieprzowe: Fakty i Mity”

 

<< powrót

 

👩‍🌾👨‍🌾🐖 Jesteś producentem trzody chlewnej albo myślisz o rozpoczęciu hodowli świń? Szukasz informacji o bioasekuracji, dobrostanie zwierząt i nowoczesnych metodach produkcji? Ta konferencja jest właśnie dla Ciebie!
📅 23–24 października 2025 r.
📍 Hotel Anders, Stare Jabłonki
Czekają na Ciebie:
✅ wykłady ekspertów
✅ sesja networkingowa – okazja do wymiany doświadczeń
✅ praktyczne wskazówki, jak prowadzić hodowlę zgodnie z wymogami prawa i oczekiwaniami rynku
Oferujemy:
🏨 bezpłatny nocleg i wyżywienie
📚 materiały konferencyjne
📝 Zgłoszenia przyjmujemy do 17 października 2025 r.
📞 Kontakt: 89 534-05-67 lub 513-556-816
✉️ wmirol@wmirol.org.pl
ℹ️ Program konferencji:
DZIEŃ I / 23.10.2025
10:30 – 11:30 – Rejestracja uczestników i powitalna kawa
11:30 – 11.45 – Oficjalne otwarcie konferencji
11:45 – 12:30 – Dobrostan zwierząt w hodowli trzody chlewnej: Regulacje prawne, standardy i praktyki – wykład
12:30 – 13:15 – Znaki jakości mięsa wieprzowego (QAFP – Quality Assurance for Food Products, PQS – Pork Quality System) – wykład
13:15 – 14:15 – Obiad
14:15 – 15:00 – Nowoczesne technologie hodowli trzody chlewnej: Innowacje i przyszłość – wykład
15:00 – 15:45 – Innowacyjne technologie produkcji mięsa wieprzowego – wykład
15:45 – 16:00 – Przerwa
16:00 – 16:30 – Korzyści hodowli wysokiej jakości świń dla producentów i konsumentów – panel dyskusyjny
19:00 – Sesja networkingowa
20:00 – Kolacja
DZIEŃ II
10:30 – 11:00 – Zarządzanie odpadami w hodowli trzody chlewnej: Innowacyjne rozwiązania dla ochrony środowiska – wykład
11:00 – 11:45 – Bioasekuracja: Kluczowe aspekty bezpieczeństwa w hodowli trzody chlewnej – wykład
11:45 – 12:00 – Podsumowanie konferencji
12:30 – Obiad
 

 

 


Możliwość komentowania jest wyłączona.

Comments are closed.